Γίνε ο νονός του νέου SUV της Seat

Από την 1η έως και 22 Ιουνίου, οποιοσδήποτε μπορεί να προτείνει το αγαπημένο του όνομα για το νέο μοντέλο της Seat. Εκτός από τα κριτήρια της Ισπανικής γεωγραφίας, η Seat έχει συμπεριλάβει μεταξύ άλλων ότι το όνομα θα πρέπει να ταιριάζει με τις αξίες της μάρκας και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να προφέρεται εύκολα σε διαφορετικές γλώσσες. Κάθε πρόταση που θα υποβάλλεται κατά τη διεξαγωγή του πρώτου σταδίου θα λαμβάνεται υπόψη, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετοχών.

Eμπειρογνώμονες της Seat, ειδικοί στην ονοματοδοσία καθώς και πελάτες από διαφορετικές χώρες θα συμμετάσχουν κατά το στάδιο αυτό της προεπιλογής σε ομάδες, προκειμένου να διεξάγουν δοκιμές σε διάφορες αγορές ώστε να καταλήξουν σε τουλάχιστον τρία ονόματα. Τα τελικά υποψήφια ονόματα θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η ψηφοφορία των φιναλίστ θα είναι δημόσια και ανοιχτή από 12 έως 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το όνομα που θα επικρατίσει θα αποκαλυφθεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Το νέο μοντέλο της Seat που θα είναι ένα μεγάλο 7-θέσιο SUV, θα λανσαριστεί εντός του 2018.

Για την ιστορία, από τότε που η Seat λάνσαρε το Ronda το 1982, η γεωγραφία της Ισπανίας έδωσε το όνομα σε 13 μοντέλα: Ronda, Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea και τα δύο τελευταία Ateca and Arona. Το νέο SUV θα είναι ο αριθμός 14 στη λίστα.

Ο καθένας μπορεί να υποβάλει το δικό του όνομα στο seat.com/seekingname.