Η SsangYong μας δείχνει πως θα μοιάζει το νέο μεγάλο της SUV

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η SsangYong παρουσιάζει το τελείως καινούριο μοντέλο της, το concept LIV-2, που αποτυπώνει ένα μεγάλο premium SUV.
SsangYong LIV-2 concept
Το LIV-2 είναι για την ώρα ένα concept car, ωστόσο μας δείχνει την πρώτη εικόνα για ένα ολοκαίνουριο μεγάλο SUV που θα παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο και αναμένεται να βάλει το ίδιο δυναμικά τη μάρκα στη μεγάλη κατηγορία, όπως έκανε σχετικά πρόσφατα και το Tivoli στα μικρά SUV (διαβάστε εδώ τη δοκιμή του SsangYong Tivoli). Το LIV-2 είναι ένα πρωτότυπο τελικής μορφής του μοντέλου με τον εσωτερικό κωδικό Υ400 (Rexton), το οποίο βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών.
Το SsangYong LIV-2 εξοπλίζεται με έναν κινητήρα diesel 2,2lt με 181 ίππους και 420 Nm ροπής, που  σύμφωνα με τη μάρκα εξασφαλίζει δύναμη και οικονομία. Το εσωτερικό είναι σύγχρονο και άνετο, υιοθετώντας πολλές σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας, όπως Apple CarPlay και Google Android Auto.

Παράλληλα, το LIV-2 εξοπλίζεται με εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος (AEBS), συστήματα υποβοήθησης ασφάλειας κυκλοφορίας (TSA) και αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW), σύστημα διάγνωσης τυφλού σημείου κ.α.
SsangYong LIV-2 concept

SsangYong LIV-2 concept

SsangYong LIV-2 concept