Έπαθλο του Survivor το Peugeot 3008

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot και η παραγωγή του Survivor έστησαν ένα επεισόδιο-έκπληξη για τους παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού. Το Peugeot 3008 (δείτε τη video-δοκιμή μας εδώ) είχε φτάσει προ ημερών στον Άγιο Δομίνικο, μετά από ταξίδι 45 ημερών σε κοντέινερ, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες του σχεδίου. Όταν ανακοινώθηκε ότι το αυτοκίνητο θα είναι το έπαθλο του χθεσινού κουίζ, οι παίκτες δεν πίστευαν στα αυτιά τους.
O Κωνσταντίνος Βασάλος με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις στο κουίζ και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν στον τελικό. Στη συνέχεια διαγωνίστηκαν σε δοκιμασία την οποία κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος και ανακηρύχθηκε νικητής και νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
Το συγκεκριμένο 3008 που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος χρώματος “Amazonite”, ήταν σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από τεχνολογίας. Διαθέτει συστήματα άνεσης και ασφάλειας για την ασφαλή οδήγηση κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες οδοστρώματος, όπως το σύστημα πρόσφυσης Grip Control και Hill Assist Descent Control μεταξύ άλλων. Στην καρδιά του βρίσκεται ο βραβευμένος πετρελαιοκινητήρας BlueHDi 1.6 120 ίππων.