Το νέο Ford Kuga προσφέρει τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford, βελτιώνοντας την οικονομία σχεδόν μέχρι και 30%.

Το νέας γενιάς Kuga είναι το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Ford και χαρακτηρίζεται από “καθαρές” γραμμές με premium αναλογίες σε επίπεδο σχεδιασμού, προσφέροντας παράλληλα βελτιωμένη ευρυχωρία και άνεση. Το νέο μοντέλο βασίζεται στη νέα παγκόσμια προσθιοκίνητη πλατφόρμα της Ford, η οποία υποστηρίζει τη βελτιωμένη αεροδυναμική του αμαξώματος για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Την ίδια στιγμή, η πλατφόρμα αυτή συμβάλει στη μείωση του βάρους του νέου Kuga έναντι των προηγούμενων μοντέλων έως και 80 kg, συγκρίνοντας εκδόσεις με αντίστοιχους κινητήρες.

Τα Kuga Titanium, ST Line και Vignale είναι διαθέσιμα με μία προηγμένη σειρά υβριδικών συστημάτων κίνησης, που επιτυγχάνουν οικονομία καυσίμου και μέση αυτονομία βελτιωμένη κατά 28% στην απευθείας σύγκριση με τις ανάλογες εκδόσεις του απερχόμενου Kuga.

Ford Kuga

Η οικογένεια του νέου Kuga περιλαμβάνει τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις Plug-In Hybrid (τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2.5 lt με μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh και απόδοση 225 ίππους), EcoBlue Hybrid (πετρελαιοκινητήρας 2.0 lt EcoBlue με 150 ίππους με μπαταρία 48 Volt) και Hybrid (πλήρως υβριδικό με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία και βενζινοκινητήρα 2.5 lt). Το νέο Ford Kuga είναι επίσης διαθέσιμο στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 2.0 lt EcoBlue και 1.5 lt EcoBlue, με απόδοση 190 και 120 ίππους, αλλά και σε βενζίνη με τον 1.5 lt EcoBoost σε εκδόσεις με 120 και 150 ίππους.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Ford Puma (video)