Η γκάμα του Toyota C-HR εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση GR SPORT, η οποία φέρνει περισσότερο δυναμισμό!

Με μικρές σχεδιαστικές επεμβάσεις, το Toyota C-HR GR SPORT έρχεται από τον Ιανουάριο του 2021 με πιο σπορ διαθέσεις. Το μοντέλο έχει μια εξαιρετική πορεία πωλήσεων από το 2016 έως και σήμερα, όντας όχι μόνο ένα από τα πιο καλοπουλημένα Toyota αλλά και ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της αγοράς, ανεξαρτήτου κατηγορίας. Μάλιστα το C-ΗR πλέον διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό, με δύο επιλογές ανάμεσα στον 1.8 ή στον 2.0 κινητήρα HSD με 122 ή 184 ίππους.

Πλέον, επηρεασμένο και εμπνευσμένο από τα μοντέλα της σειράς GR της Toyota, το C-HR αποκτά και μια πιο ενδιαφέρουσα έκδοση ως προς το καθαρά σχεδιαστικό κομμάτι. Η νέα έκδοση GR SPORT έχει διχρωμία αμαξώματος, 18άρες ή προαιρετικά 19άρες ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες επενδύσεις δύο τόνων στο εσωτερικό. Η εμπρός μάσκα έχει τμήματα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αλλά και σκουρόχρωμους προβολείς, μαζί με μια μαύρη χρωμιωμένη γρίλια και ένα πιο επιθετικής σχεδίασης χαμηλό σπόιλερ. Οι επενδύσεις “Piano Black” συνεχίζονται στο πλάι αλλά και πίσω, όπου βρίσκουμε και το σχετικό λογότυπο GR SPORT.

Toyota C-HR GR SPORT

Πιο σπορ εσωτερικό και πλουσιότερος εξοπλισμός

Στην καμπίνα του Toyota C-HR, υπάρχει επιλογή επένδυσης σε alcantara ή ύφασμα για το εσωτερικό της οροφής, οι κόκκινες ή γκρι ραφές και βεβαίως τα λογότυπα GR στο μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα, στα καθίσματα και στα γραφικά εκκίνησης των ψηφιακών οθονών. Σε επίπεδο εξοπλισμού, οι εκδόσεις αυτές έχουν φιμέ πίσω κρύσταλλα, σύστημα “έξυπνης” εισόδου, προβολείς LED και αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέπτες.

Μικρές τροποποιήσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης, προκειμένου το C-HR GR SPORT να αποκρίσει λίγο πιο σπορτίφ οδηγική αίσθηση, χωρίς να χάνεται η προσφερόμενη άνεση στο δρόμο. Ταυτόχρονα, η γκάμα του C-HR από το 2021 αποκτά την τελευταία έκδοση του πακέτου ασφαλείας “Toyota Safety Sense”. Αυτό μεταξύ άλλων θα διαθέτει τα Pre-Collision System (PCS), Emergency Steering Assist (ESA), Intersection Turn Assistance και Lane Trace Assist (LTA).

Φωτογραφίες