Το νέο Toyota C-HR αποκαλύπτεται στις 26 Ιουνίου

Είναι επίσημο! Το ολοκαίνουριο Toyota C-HR θα δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στις 26 Ιουνίου 2023.

Η επίσημη ανακοίνωση της Toyota για το C-HR συνοδεύτηκε και από μια διακριτική αποκάλυψη του πίσω μέρους και της φωτεινής υπογραφής. Αυτό που βλέπουμε είναι τρεις οριζόντιες γραμμές LED να ανάβουν διαδοχικά μέχρι να σταθεροποιηθεί η μεσαία, ενώ στο κέντρο υπάρχει φωτιζόμενο λογότυπο. Αυτό θα είναι και πρωτιά για την Toyota. Aν ισχύει!

 

Το C-HR βεβαίως είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οδεύει εδώ και καιρό προς ολική αντικατάσταση. Ήδη από το τέλος του 2022 έχει αποκαλυφθεί το C-HR prologue, το πρωτότυπο δηλαδή στο οποίο θα βασιστεί εξολοκλήρου το μοντέλο παραγωγής. Ωστόσο, οι αρχικές επίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μοντέλο αποκλειστικά διαθέσιμο ως plug-in υβριδικό, όπως ήδη συνέβη δηλαδή και στο νέο Prius. Αυτό βέβαια αφήνει στην άκρη παλαιότερες φήμες περί ηλεκτρικού C-HR, αν και η Toyota θα ρίξει ένα μικρό SUV αργότερα στην αγορά ως 100% ηλεκτρικό. Αλλά εκείνο θα ανήκει στη νέα οικογένεια bZ.

Στις πιο ουσιαστικές πληροφορίες της είδησης, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην Ελλάδα (ούτε και στην Ευρώπη βεβαίως). Καμία πληροφορία φυσικά δεν υπάρχει και για τις τιμές. Προς το παρόν…

Έτσι θα είναι το νέο Toyota C-HR