Καυτό Toyota GR Yaris. Ντεμπούτο τον Ιανουάριο

Toyota GR Yaris

Η Toyota έχει στα σκαριά την “καυτή” έκδοση του νέου Yaris, το οποίο και είναι εμπνευσμένο από την εμπλοκή της μάρκας στους αγώνες ράλλυ!

Το Toyota GR Yaris είναι το νέο μοντέλο της μάρκας, εμπνευσμένο από τα ράλλυ και θα αποκαλυφθεί πλήρως στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Τόκιο, τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τη μάρκα, το GR Yaris θα εξοπλίζεται με προηγμένες τεχνολογίες και υιοθετεί τεχνογνωσία από την εμπλοκή της μάρκας στο WRC. Γι αυτό και τα αρχικά GR στην ονομασία του μοντέλου, από την Gazoo Racing που διαχειρίζεται το πρόγραμμα του WRC.

Το GR Yaris θα είναι το δεύτερο σπορ μοντέλο της μάρκας από το τμήμα TGR (Toyota Gazoo Racing), ακολουθώντας την επιστροφή της θρυλικής GR Supra. Αυτή τη στιγμή, το GR Yaris βρίσκεται στα τελικά στάδια δοκιμών. Μάλιστα, το πρωτότυπο οδηγείται στα όρια του, με τις επίσημες φωτογραφίες να το δείχνουν καμουφλαρισμένο σε χωμάτινες διαδρομές και set-up που θυμίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Toyota GR Yaris

Παραμένει άγνωστο προς το παρόν αν θα έχει την κίνηση εμπρός ή θα είναι τετρακίνητο, ωστόσο χαρακτηριστικό είναι πως η σήμανση στο αυτοκίνητο των δοκιμών αναγράφει τα διακριτικά GR-4. Άγνωστο είναι και το κινητήριο σύνολο της έκδοσης μαζί με άλλα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε ημερομηνία πιο κοντά στα αποκαλυπτήρια.

Δείτε ακόμη:

https://trcoff.gr/newmodels/2020-toyota-yaris/