Το Volvo XC60 τώρα πιο έξυπνο από ποτέ

Η Volvo Cars παρουσιάζει μια σειρά από αναβαθμίσεις για το XC60. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζει η προσθήκη του νέου συστήματος infotainment, με Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google, που καθιστά το μοντέλο πιο έξυπνο από ποτέ.

Το διαισθητικό σύστημα infotainment επόμενης γενιάς προσφέρει στους πελάτες πρωτόγνωρες δυνατότητες εξατομίκευσης και απαράμιλλη συνδεσιμότητα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του Πακέτου Digital Υπηρεσιών. Επίκεντρο του πακέτου είναι η πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google, που περιλαμβάνουν φωνητική βοήθεια μέσω του Google Assistant, πλοήγηση μέσω του Google Maps και μια ευρεία γκάμα in-car εφαρμογών μέσω του Google Play. Όλο το hardware που απαιτείται για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες υπάρχει ήδη στο αυτοκίνητο και όλα τα δεδομένα που απαιτούνται συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Το Volvo Car Group είναι ο πρώτος οργανισμός που συνεργάζεται με την Google για να εξοπλίσει τα αυτοκίνητά της με σύστημα infotainment με Android και ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google. Το Volvo XC60 MY2022 θα μπει στην παραγωγή στο τέλος Μαΐου.