Ανανεωμένο Volkswagen Polo GTI

The new Volkswagen Polo GTI

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του ανανεωμένου Volkswagen Polo GTI, το οποίο θα έρθει να συμπληρώσει προς τα επάνω τη γκάμα του ανανεωμένου Polo.

Το Volkswagen Polo GTI τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας από την άποψη των επιδόσεων, της τεχνολογίας και του σπορ  χαρακτήρα. Ο ισχυρός βενζινοκινητήρας TSI και το σπορ σασί, ειδικά ρυθμισμένο στη συγκεκριμένη έκδοση, μεταμορφώνουν το supermini σε ένα δυναμικό αυτοκίνητο, το οποίο για πρώτη φορά θα υποστηρίζει ημιαυτόνομη οδήγηση. Το IQ.DRIVE Travel Assist, για πρώτη φορά σε Polo GTI, επιτρέπει την ημιαυτόνομη οδήγηση με έλεγχο του τιμονιού, της πέδησης και της επιτάχυνσης σε ταχύτητες έως 210 χλμ./ώρα.

Το ανανεωμένο GTI έχει νέο προφυλακτήρα, γρίλιες σε σχήμα κηρήθρας και μια συνεχή κόκκινη λωρίδα που διατρέχει τη μάσκα. Στοιχεία που ανέκαθεν αποτελούσαν χαρακτηριστικά της GTI εμφάνισης. Το μοντέλο θα διαθέτει ως στάνταρ και το σύστημα προβολέων IQ.Light – LED matrix, ενώ τεχνολογίας LED είναι και τα πίσω φώτα με δυναμικά φλας.

Η καρδιά ενός GTI είναι βεβαίως ο κινητήρας. Αν και η Volkswagen δεν ανακοίνωσε ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένεται να χρησιμοποιείται και πάλι ο γνώριμος 2.0 TSI σε συνδυασμό με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG), 7 σχέσεων.

Δείτε ακόμα:

Το Volkswagen Polo ανανεώθηκε… και είναι μωβ!