Ασταμάτητη η Dacia στην Ελλάδα

Η Dacia τον Ιανουάριο κατέκτησε την 5η θέση στις συνολικές ταξινομήσεις επιβατικών, με μερίδιο 5,8%, επίδοση ρεκόρ για την ελληνική αγορά!

Επιτυχιών συνέχεια για τη Dacia, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο. Μετά την κορυφαία επίδοση σε επίπεδο πωλήσεων που σημείωσε το 2021, πανευρωπαϊκά, ήρθε η σειρά της Ελλάδας, όπου η μάρκα έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, το 2021, το μερίδιο της Dacia στην ευρωπαϊκή αγορά λιανικών πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων, έφτασε στο επίπεδο ρεκόρ του 6,2%. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μάρκα κατέκτησε την 3η θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων λιανικής.

Στην Ελλάδα, το 2022 ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, αφού η μάρκα πέτυχε την καλύτερη επίδοσή της στη χώρα μας. Σε επίπεδο λιανικών πωλήσεων πέτυχε μερίδιο ρεκόρ της τάξης του 8,2% που την τοποθέτησε στην 3η θέση συνολικά. Βασικός πυλώνας της επιτυχίας της Dacia αποτελεί το νέο Sandero, ενώ και το Duster «έγραψε» μια ενδιαφέρουσα πορεία τον Ιανουάριο.

Οι επιδόσεις της μάρκας στην ελληνική αγορά, αναμένεται να κινηθούν θετικά όλο το 2022, καθώς η γκάμα θα εμπλουτιστεί με δύο ακόμη μοντέλα. Το 100% ηλεκτρικό Spring αλλά και το 5-7θέσιο οικογενειακό Jogger, που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών που αναζητούν άνεση, ευρυχωρία και ευκολία διαμόρφωσης.