Στη Θεσσαλονίκη ο τίτλος του Peugeot After Sales Challenge

Ο κ. Θωμάς Γιοβανούδης έφυγε για 3-ήμερο με το Peugeot 508 Sport-Engineered των 360 ίππων!

Η Peugeot Γιαννίρης στη Θεσσαλονίκη διακρίθηκε στον πανελλαδικό διαγωνισμό Peugeot After Sales Challenge με ποσοστό επιτυχίας 100%.

Η Peugeot, στο πλαίσιο της διαρκούς επαγρύπνησής της όσον αφορά στην κατάρτιση του προσωπικού της, αλλά και της δέσμευσής της απέναντι στους πελάτες της για υπηρεσίες After Sales υψηλού επιπέδου, πραγματοποίησε τον διαγωνισμό After Sales Challenge 2022 για όλο το τεχνικό προσωπικό της μάρκας πανελλαδικά. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση των διαγνωστών και των μηχανικών της μάρκας για την αριστεία τους.

Νικητής του After Sales Challenge 2022 με ποσοστό 100% (η υψηλότερη βαθμολογία πανελλαδικά) στέφθηκε ο κος Θωμάς Γιοβανούδης από τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Peugeot Γιαννίρης Α.Ε στη Θεσσαλονίκη. Μια εταιρία με μακρά ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης. Το έπαθλο του νικητή ήταν ένα τριήμερο ταξίδι με πλήρη κάλυψη φιλοξενίας σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βορείου Ελλάδας. Το ταξίδι του νικητή πραγματοποιήθηκε με το Peugeot 508 Sport-Engineered, το υβριδικό supercar της μάρκας, με απόδοση 360 ίππων.