Στο φεστιβάλ NISMO, η Nissan γιορτάζει 50 χρόνια GT-R και Ζ

Όσοι τυχεροί παρακολουθήσουν το φετινό Φεστιβάλ της NISMO στο Fuji Speedway, στις 8 Δεκεμβρίου, θα γνωρίσουν θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan, από την ένδοξη ιστορία της στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην 50ή επέτειο των θρυλικών μοντέλων GT-R και Z της Nissan. Για το λόγο αυτό, το Nissan GT-R θα “αντιπροσωπευθεί” στο φετινό φεστιβάλ από το KPGC10 “Hakosuka” Skyline 2000 GT-R, που κέρδισε το 1969 το JAF GP (Japan Automobile Federation Grand Prix), το θρυλικό Group Α BNR32 Skyline GT-R, αλλά και από τα αγωνιστικά 2019 Super GT GT-R. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα αναδειχθεί και το Nissan Fairlady Z, με πολλά αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα που εκτείνονται από τα κανονικών εκδόσεων οχήματα, μέχρι τα πλήρως εξοπλισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που αντιπροσωπεύουν την πλούσια ιστορία της NISMO.

Φυσικά από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και τα τρέχοντα μοντέλα της Nissan και της NISMO που ενσωματώνουν το όραμα του Nissan Intelligent Mobility, την προσέγγιση της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται τα αυτοκίνητα στην κοινωνία. Περίοπτη θέση θα έχουν τα αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά Formula E και LEAF NISMO RC, αμφότερα “ντυμένα” με την νέα εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από το κιμονό.