Το Honda Club δοκιμάζει τα ελαστικά Westlake Sport RS

Το Honda club έκοψε την πίτα του στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, δοκιμάζοντας τα ελαστικά υπερ υψηλών επιδόσεων της Westlake.

Westlake Sport RS

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 η εταιρία “H ΔΗΜΗΤΡA” A.E αποκλειστικός εισαγωγέας των ελαστικών Westlake, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Honda club στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Εκεί τα μέλη του Honda club δοκίμασαν στην πίστα τα ελαστικά Sport RS. Τα ελαστικά δοκιμάστηκαν σε πραγματικά οριακές συνθήκες, τοποθετημένα σε οχήματα με υψηλές δυνατότητες και απαιτήσεις.

Τα συμπεράσματα των μελών του Honda club, που για πολλές ώρες καταπόνησαν τα ελαστικά, ήταν πολύ ικανοποιητικά. Αποδείχθηκε ότι αποτελούν μια ιδανική επιλογή σχέσης τιμής-απόδοσης. H ασύμμετρη σχεδίαση πέλματος, με μεγάλα μπλοκ μοτίβων και η συνεχής κεντρική νεύρωση, παρέχουν εξαιρετική ικανότητα πρόσφυσης και ενισχύουν τη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Προσφέροντας ένα tread wear 240, αξιολογήσεις AA και A για την πρόσφυση και τη θερμοκρασία αντίστοιχα, το Westlake Sport RS αποτελεί την ιδανική επιλογή για αγωνιστικά οχήματα.

West Lake Sport RS

Τα ελαστικά Westlake ικανοποιούν όλα τα οδηγικά προφίλ και έχουν γκάμα για όλους τους τύπους οχημάτων. H διανομή τους από την εταιρεία “H ΔΗΜΗΤΡA” A.E (www.demeter.gr), πραγματοποιείται μέσω ενός πανελλαδικού εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων και η διάθεσή τους στην αγορά εξυπηρετείται από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα και το Υποκ/μα Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη).

Westlake Sport RS