Ξεπέρασε τις 100.000 παραγγελίες το Opel Crossland X

Opel Crossland X

Μόλις ένα χρόνο αφότου ξεκίνησε η παραγγελιοληψία, το Opel Crossland X είναι ήδη bestseller. Περισσότεροι από 100.000 οδηγοι σε όλη την Ευρώπη το έχουν ήδη επιλέξει.

Το Crossland X ήταν το πρώτο project συνεργασίας μεταξύ Groupe PSA και Opel, που ξεκίνησε ανάμεσα στις δύο εταιρίες το 2012. Το αυτοκίνητο μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική δομή με το Citroën C3 Aircross, ενώ και τα δύο μοντέλα παράγονται στο εργοστάσιο της Zaragoza στην Ισπανία.

Δείτε τη video-δοκιμή του Citroen C3 Aircross

Το Crossland X προσφέρει μία σειρά προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης με Ανίχνευση Πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από μια γκάμα αποδοτικών κινητήρων diesel, βενζίνης και LPG, με κυβισμό από 1.200 έως 1.600 κ.εκ. που αποδίδουν από 75 έως 130 hp. Συνδυάζονται με πεντατάχυτα και εξατάχυτα μηχανικά κιβώτια ή εξατάχυτα αυτόματα.

Το Crossland X είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας μοντέρνων SUV Opel X, δίπλα στα Mokka X και Grandland X. Για πιο αναλυτικά στοιχεία του Crossland X μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική οδηγική γνωριμία μας εδώ.

Opel Crossland X