1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος by Hertz, που φιλοξενήθηκε στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη. Παρά τις αντιξοότητες του καιρού, το 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος κατάφερε να πετύχει τον βασικότερο στόχο του, προσελκύοντας στοχευμένα το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι συμμετέχουσες εταιρίες, δικαιώνοντας την απόφαση της διοργανώτριας Future Events για μία έκθεση ακριβώς στο σημείο που χτυπά η καρδιά των εμπορευματικών μεταφορών, σε ένα κομβικό εμπορικό σημείο απ’ το οποίο περνούν καθημερινά περισσότερα από 4.000 επαγγελματικά οχήματα.

Στο 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος δυναμική ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων εισαγωγέων & αντιπροσώπων επαγγελματικών αυτοκινήτων, οι οποίοι παρουσίασαν τις γνωστές αλλά και τις νέες τους προτάσεις, προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές και ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Έτσι, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να θαυμάσουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα των αγαπημένων τους οχημάτων, αλλά να κλείσουν και πολύ προσοδοφόρα deals για τις επιχειρήσεις τους.

VAN, vanette, pick-up, ελαφρά και μεσαία φορτηγά, ψυγεία, ειδικές κατασκευές, περονοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα, έστησαν ένα ενδιαφέρον σκηνικό.