Εντυπωσιάζει το Peugeot 208 Rally4

Το Peugeot 208 Rally4 είχε πολύ θετική ανταπόκριση από τους οδηγούς ράλλυ στην αγωνιστική περίοδο το 2020, εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του στην κατηγορία των 2-κίνητων αυτοκινήτων.

Ανέκαθεν η Peugeot είχε μια διαφορετική επαφή με τους αγώνες αυτοκινήτων και αυτό επιβεβαιώνεται και τώρα με το 208 Rally4. Το “μικρό” αγωνιστικό ήδη κατακτά τις ειδικές διαδρομές από το 2020, ενώ το 208 Rally Cup France παρείχε ευκαιρίες υψηλού ανταγωνισμού σε όλα τα επίπεδα. Όπως βέβαια και τα διάφορα εθνικά κύπελλα που διοργανώθηκαν σε όλη την Ευρώπη.

Με ένα ημερολόγιο που περιλαμβάνει αγώνες σε άσφαλτο και χώμα, η φόρμουλα προώθησης της Peugeot με το 208 Rally Cup France είναι ένα ουσιαστικό σκαλοπάτι για νέους οδηγούς που θέλουν να ξεκινήσουν καριέρα στα ράλι. Το 208 Rally4, που αναπτύχθηκε με όλη την αγωνιστική εμπειρία της Peugeot Sport, αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία για αυτοκίνητα με κίνηση στους δύο τροχούς.

Εκτός από τη Γαλλία, το 208 Rally Cup παραμένει ανταγωνιστικό και έξω από γαλλικά σύνορα. Με παρουσία σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, ο θεσμός επέκτεινε την εμβέλεια του με την προσθήκη νέων Κυπέλλων σε Ιταλία, Ουγγαρία, Τσεχική Δημοκρατία και Περού. Ταυτόχρονα, η δημιουργία του 208 Rally Cup United παρείχε σε όλους τους αγωνιζόμενους που συμμετείχαν σε ένα εθνικό Κύπελλο τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε άλλη σειρά στο εξωτερικό, χωρίς να πληρώσουν επιπλέον για τη συμμετοχή τους. Η στρατηγική αυτή προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε νέους δρόμους σε ένα βελτιστοποιημένο πλαίσιο.