6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα Mazda

Με γνώμονα τον υψηλό βαθμό αξιοπιστίας των αυτοκινήτων Mazda, η ιαπωνική εταιρία επεκτείνει τις εργοστασιακές καλύψεις από τα 3 στα 6 χρόνια ή 150.000 χλμ.

Η Mazda, στοχεύοντας στην μακροχρόνια σύνδεση της με τους πελάτες της και την έμπρακτη επιβεβαίωση της αξιοπιστίας που τη διακρίνει, επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση για όλα της τα μοντέλα από τα 3 στα 6 χρόνια ή 150.000 χλμ. Το γεγονός αυτό υποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι η ιαπωνική μάρκα χαρακτηρίζεται από μια σαφή προτεραιότητα: την απόλυτη ικανοποίηση καθενός από τους οδηγούς των οχημάτων της. Όλα τα προγράμματα που προσφέρονται στις εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες της εταιρείας, περιστρέφονται γύρω από αυτόν τον στόχο. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών της μάρκας και τον εξαιρετικό βαθμό αξιοπιστίας που πετυχαίνουν συνεχώς τα αυτοκίνητα Mazda σε παγκόσμιες αξιολογήσεις CSI (Customer Satisfaction Index) καθώς και από τον χαμηλό αριθμό επισκέψεων στα συνεργεία μετά την πώληση.

Η Mazda είναι γνωστή για τους πολύ πιστούς πελάτες της. Όχι μόνο επιστρέφουν για να αγοράσουν ένα ακόμη Mazda, αλλά μένουν πιστοί στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, όταν τους επισκέπτονται για το service του αυτοκινήτου τους. Για παράδειγμα, η αξιοπιστία στο service τα πρώτα τρία χρόνια είναι 90% στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι 9 στους 10 πελάτες που έχουν Mazda τα τελευταία 3 χρόνια επισκέπτονται τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές για την επισκευή ή/και συντήρηση του καινούργιου τους αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα εργοστασιακής εγγύησης 6 ετών ισχύει για όλα τα νέα αυτοκίνητα Mazda που έχουν ταξινομηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.