Ράλλυ Ακρόπολις: Δες το από την τηλεόραση

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2023 παίρνει εκκίνηση σήμερα με την υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού και από αύριο στα ελληνικά βουνά. Βέβαια όσοι δεν τα καταφέρουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη τη δράση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Ως αποκλειστικός broadcaster του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA έως το 2025, η COSMOTE TV θα μεταδώσει και τις 15 ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ έχει ετοιμάσει κάλυψη προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία στους τηλεθεατές. Παράλληλα, θα υπάρχει και φέτος η ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» στο COSMOTE SPORT 5HD, που καθημερινά θα βάζει τους τηλεθεατές στο κλίμα του «Ράλλυ των Θεών» παρουσιάζοντας τα τελευταία νέα και όλο το παρασκήνιο.

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2023 θα «παίξει» όμως και στη δημόσια τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει απ’ ευθείας την πανηγυρική εκκίνηση που θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σήμερα στις 17:45, καθώς και την υπερειδική διαδρομή που θα ακολουθήσει, στην Πλατεία Νερού (19:05). Επιπρόσθετα, στο τέλος κάθε σκέλους του αγώνα, θα υπάρχει ημίωρη εκπομπή ανασκόπησης που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ3 (Παρασκευή 01:00, Σάββατο 00:45 και Κυριακή 00:00).

Όλη η δράση από τα ελληνικά βουνά θα καλύπτεται χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο, μέσω της συνδρομητικής online υπηρεσίας του WRC TV, που θα μεταφέρει εικόνες από την Ελλάδα, σε κάθε άκρη του κόσμου. Ταυτόχρονα, όσα συμβαίνουν στον αγώνα, παράλληλα με συνεντεύξεις και διαρκείς εκπομπές θα μεταδίδονται από το Service Park στη Λαμία και ειδικότερα από το LamiaFM-1 (96.2), που αποτελεί το επίσημο ραδιόφωνο του αγώνα. Για ακόμα μια χρονιά, στα μικρόφωνα του σταθμού θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σταυρόπουλος και Νίκος Τσάδαρης, οι οποίοι θα καλύψουν και την Super Special Stage. Από το χώρο της υπερειδικής διαδρομής θα εκπέμπει απόψε και ο σταθμός Παραπολιτικά FM (90.1), που τις επόμενες ημέρες θα μεταδίδει την εξέλιξη του αγώνα μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές του.