Η Alfa Romeo Giulia Veloce Ti στην Ελλάδα

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti

Η νέα έκδοση της Giulia MY20 με τα διακριτικά Veloce Ti συνδυάζει τρία θρυλικά ονόματα της ιταλικής εταιρείας για τη δημιουργία της απόλυτης τετρακίνητης έκδοσης του μοντέλου. 

H Giulia Veloce Ti εφοδιάζεται αποκλειστικά με την κορυφαία έκδοση του 2λιτρου βενζινοκινητήρα της μάρκας, απόδοσης 280 ίππων και 400Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Q4, επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε μόλις 5,2 δλ. Εξωτερικά και εσωτερικά υπάρχουν μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως επενδύσεις από carbon.

H Giulia Veloce Τi έχει τριγωνική μάσκα, καθρέπτες, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω αεροτομή κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Οι σκουρόχρωμες ζάντες των 19’’ και τα λογότυπο σε σκούρο χρώμιο συμπληρώνουν μια αυθεντικά σπορ εικόνα. Στο εσωτερικό υπάρχουν επίσης ανθρακονήματα, σε συνδυασμνίο με σπορ καθίσματα και επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα.

Η νέα Alfa Romeo Giulia Veloce Ti είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με τιμές από 65.000 ευρώ, ενώ η γκάμα της Giulia MY2020 ξεκινά από τις 43.500 ευρώ.

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti