Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Fiat Panda;

Το ανανεωμένο Fiat Panda είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στις νέες εκδόσεις City Life, Sport, City Cross και Cross!

Το Fiat Panda, αποτελεί ένα από τα πλέον θρυλικά ονόματα στην ιστορία του αυτοκινήτου, με μια επιτυχημένη πορεία άνω των 40 ετών. Πλέον το μοντέλο γυρίζει σελίδα και εξελίσσεται, προσφέροντας περισσότερη τεχνολογία και μια νέα σειρά εκδόσεων. Η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση συνδυάζεται με μια συνολικά αναβαθμισμένη καμπίνα και ένα νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7’’. Αυτή διαθέτει και μια θέση για τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε ο οδηγός και ο συνοδηγός να μπορούν να χειρίζονται με ευκολία τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και δυνατότητα mirroring.

Η έκδοση City Life αποτελεί την πλέον προσιτή λύση, προσφέροντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού για άνετες αστικές μετακινήσεις. Η έκδοση είναι διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο των 70 ίππων. Η έκδοση Sport συνδυάζει μια πιο σπορ εμφάνιση με ζάντες 16 ιντσών και το σκούρο εσωτερικό με κόκκινες λεπτομέρειες. Η έκδοση Sport είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο 1.0 70hp. Τέλος, οι εκδόσεις City Cross και Cross έχουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η σχεδιαστικά off-road χαρακτηριστικά. Οι εκδόσεις αυτές είναι διαθέσιμες ως δικίνητες (με υβριδικό κινητήρα), αλλά και τετρακίνητες με κινητήρα Twinair 85hp.

Οι τιμές του Fiat Panda

Οι τιμές του ανανεωμένου Fiat Panda ξεκινούν από τις 10.990 ευρώ για την υβριδική έκδοση 1.0 City Life. Όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια.

  • City Life 1.0 Hybrid: 10.990
  • Sport 1.0 Hybrid: 12.200
  • City Cross 1.0 Hybrid: 12.200
  • City Cross 0.9 TwinAir 4×4: 14.990
  • Cross 1.0 Hybrid: 13.100
  • Cross 0.9 TwinAir 4×4: 16.500