Οδηγήστε το Audi e-tron


23 Σεπτεμβρίου 2009

Το Audi e-tron είναι ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αν και είναι απίθανο να δούμε ένα τέτοιο όχημα να περνά στην παραγωγή, η Audi δίνει σε όλους τη δυνατότητα να βρεθούν στη θέση του οδηγού, έστω και ψηφιακά μέσω του Playstation 3. Πιο συγκεκριμένα, το e-tron θα είναι διαθέσιμο στην online κοινότητα του PlayStation Home στα τέλη του 2009, στο νέο παιχνίδι Vertical Run.
Το PlayStation Home αποτελεί μια κοινωνική 3D πλατφόρμα ενσωματωμένη στο λογισμικό του PS3, μέσω της οποίας ο καθένας μπορεί να “παίξει” online και να γνωρίσει άλλα μέλη από κάθε γωνιά του πλανήτη. Εκτός από κοινωνικές δραστηριότητες, ο χρήστης του PS Home μπορεί να διασκεδάσει παίζοντας bowling, arcade video games, να οδηγήσει τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα και αυτοκίνητα και φυσικά να πετάξει ένα από τα διάσημα αεροπλάνα της Red Bull. Το Δεκέμβριο, σε όλα αυτά θα προστεθεί το Audi Space και εκεί οι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν στο Vertical Run, οδηγώντας το e-tron σε τρισδιάστατες πίστες. Στόχος του παιχνιδιού είναι να συγκεντρωθεί η απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια και σε συνδυασμό με την αποφυγή λαθών να φτάσει το e-tron τη μέγιστη ταχύτητα. Οι καλύτεροι οδηγοί θα κερδίσουν ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στους πύργους της Audi, επάνω από την πόλη του PlayStation Home.

Η υπηρεσία PlayStation Home είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους συσκευής Playstation 3 και το περιεχόμενο της Audi μαζί με το Vertical Run θα διατεθεί επίσης δωρεάν σε μορφή download.

[Πηγή: Audi]