Audi: Πακέτα service και ψηφιακές After Sales υπηρεσίες

Η Kosmocar-Audi προσφέρει νέες After Sales υπηρεσίες στους κατόχους μοντέλων Audi, για απόλυτη ικανοποίηση, ευκολία και κέρδος στη συντήρηση των αυτοκινήτων τους.

Με στόχο να προσφέρει στους κατόχους Audi πάντα κορυφαίες After Sales υπηρεσίες, μέγιστο όφελος και απόλυτη ικανοποίηση, η Kosmocar-Audi παρουσιάζει τα “Smart Packs” και την υπηρεσία MyServiceNow. Τα Smart Packs είναι δύο ειδικά σχεδιασμένα πακέτα service, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, τα οποία αφορούν σε οχήματα ηλικίας άνω των 5 και  10 ετών,  με όφελος έως 30% στα ανταλλακτικά και στην εργασία.

Παράλληλα, η Kosmocar προσφέρει στους κατόχους μοντέλων Audi την υπηρεσία MyServiceNow, με online προγραμματισμό ραντεβού για service, γρήγορα και εύκολα, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τηλέφωνο. Ο πελάτης μπορεί με να κλείσει ραντεβού για service όποια ημέρα και ώρα επιθυμεί και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για το σχετικό κόστος των εργασιών/υπηρεσιών που έχει επιλέξει. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή, με εισαγωγή του αριθμού κυκλοφορίας ή του αριθμού πλαισίου, των διανυθέντων χιλιομέτρων του αυτοκινήτου, την επιλογή του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη Audi Service και άλλων χρηστικών λεπτομερειών. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κωδικός του ραντεβού θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής του πελάτη και θα του αποσταλεί η σχετική ενημέρωση μέσω e-mail.