Auto Clubs Festival στη Θεσσαλονίκη

Λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο αυτοκινητιστικός παλμός της βόρειας Ελλάδας χτυπά στο Auto Clubs Festival που έρχεται στις 10-11 Ιουνίου.

Για 3η χρονιά πραγματοποιείται το Auto Clubs Festival (ACF), ένα φεστιβάλ αυτοκινήτου που διοργανώνεται από διαχειριστές ομάδων αυτοκίνησης και προσελκύει άτομα από πολλά Clubs που συνεργάζονται για αυτή την εκδήλωση. Ο αριθμός των συμμετεχόντων μεγαλώνει κάθε χρόνο, γεγονός που δείχνει την αγάπη του κόσμου για τέτοιες εκδηλώσεις!

Πρόκειται για μια προσπάθεια που γίνεται με στόχο να ενωθούν οι λάτρεις της αυτοκίνησης, ανεξαιρέτως μάρκας και μοντέλου, σε ένα διήμερο διασκέδασης πολλών οκτανίων. Η εκδήλωση για φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκάδα, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, και είναι στατικού χαρακτήρα!

Ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι αγωνιζόμενοι από το πρωτάθλημα Drift, Dragster, 4×4 κ.α. Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο διαγωνισμούς αυτοκινήτου αλλά και αθλοπαιδιών, φωτογραφίσεις, χορευτικών και άλλων χαρακτηριστικών δραστηριοτήτων ενός πραγματικού φεστιβάλ αυτοκινήτου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

UPDATE: Η εκδήλωση αρχικά ήταν προγραμματισμένη για 27-28 Μαΐου, ωστόσο λόγω καιρικών συνθηκών και καταλληλότητας του χώρου μετατέθηκε στη νέα ημερομηνία, 10-11 Ιουνίου 2023.