Auto Motor World-Thessaloniki Tuning Show

Tuning Show

Η επιτυχία του Auto Motor World – Tuning Show Θεσσαλονίκης συνεχίζεται και ήδη το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Απρίλιο του 2024.

Μπορεί να πέρασε ενάμισι μήνας από το μεγάλο αυτοκινητιστικό event της Θεσσαλονίκης, ωστόσο στις συζητήσεις και τις συναντήσεις “αυτοκινητόφιλων” της Θεσσαλονίκης παραμένει ακόμα! Το Auto Motor World Thessaloniki Tuning Show ήταν δίχως αμφιβολία το event της χρονιάς για τη Θεσσαλονίκη. Η δημοφιλής εκδήλωση επέστρεψε το 2023 στους χώρους της ΔΕΘ και όπως ήταν αναμενόμενο σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα τέσσερα μεγαλύτερα περίπτερα της ΔΕΘ και στον εξωτερικό χώρο. Εκτός από τους 70 εκθέτες, συγκεντρώθηκαν όλα τα clubs αυτοκινήτου της βορείου Ελλάδος, ενώ πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός ηχοσυστημάτων  με πρωτοφανή αριθμό συμμετεχόντων.

Σε κάθε περίπτωση, τη μεγαλύτερη σημασία για το κοινό της βορείου Ελλάδος έχει η επιστροφή του θεσμού στο ημερολόγιο των εκθέσεων αυτοκινήτου και ότι ήδη το ραντεβού έχει ανανεωθεί για τον Απρίλιο 2024, και πάλι στους χώρους της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.