Έκθεση “Αυτοκίνηση” στις 9-17 Νοεμβρίου

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) στις 9-17 Νοεμβρίου 2019.

Αυτοκίνηση 2018

Στις 9-17 Νοεμβρίου, οι χώροι του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στην Αθήνα θα φιλοξενήσουν για μια ακόμη χρονιά την έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση”, η οποία και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το θετικό κλίμα στην οικονομία της χώρας μας, η πλήρης άρση των capital controls, καθώς και τα κίνητρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για να αντικατασταθούν τα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας, εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στη περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων. Παράλληλα, η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς για το 2019, που παρουσιάζει αύξηση 10% στο 8-μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, αυξάνει το ενδιαφέρον για περισσότερες συμμετοχές.

Η έκθεση “Αυτοκίνηση Anytime 2019” είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο 2.200 τ.μ. θα φιλοξενηθούν πρεμιέρες, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μετά το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως και πολλά άλλα νέα μοντέλα που έλειπαν από τη γερμανική έκθεση. Ξεχωριστή θέση θα έχουν στην τα ηλεκτρικά & υβριδικά αυτοκίνητα, τα SUV/Crossover καθώς και οι νέες τεχνολογίες που -αναμφίβολα- θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Στην “Αυτοκίνηση” συμμετέχουν και εταιρίες του κλάδου aftermarket, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα και εξελίξεις.

Ωράριο λειτουργίας

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 9 έως 17 Νοεμβρίου 2019. Οι ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή είναι 15.00-21.00, ενώ Σάββατο και Κυριακή 10.00-21.00.