Κορυφαία διάκριση για τον πρόεδρο της Hyundai

HMG Chairman Mong-Koo Chung

Ο πρόεδρος του ομίλου Hyundai Motor κ. Mong-Koo Chung εντάσσεται στο Automotive Hall of Fame, λαμβάνοντας την κορυφαία διάκριση του κλάδου, για το 2020.

Ο κ. Chung είναι ο πρώτος Κορεάτης που βραβεύεται από το Automotive Hall of Fame, το οποίο ιδρύθηκε το 1939 και έχει τιμήσει περίπου 800 επιχειρησιακούς ηγέτες παγκοσμίως. Η τελετή απονομής για το 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Detroit στο MGM Grand Ballroom στις 23 Ιουλίου 2020.

Ο οργανισμός τιμά κάθε χρόνο τους ανθρώπους που έχουν σε μεγάλο βαθμό συμβάλει στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας με ένα από τα εξής βραβεία: το Hall of Fame Induction, το Industry Leader, το Distinguised Service Citation, το Mobility Innovator και το Young Leadership & Excellence Award. Μάλιστα, το Hall of Fame Induction αναγνωρίζεται ως το πιο διάσημο και τιμητικό βραβείο στον κλάδο.

Μεταξύ των βραβευμένων κατασκευαστών περιλαμβάνονται: ο ιδρυτής της Ford Motor Company κ. Henry Ford, ο Αμερικανός εφευρέτης κ. Thomas Edison, ο ιδρυτής της Mercedes-Benz κ. Karl Benz, ο ιδρυτής της Honda Motor Company κ. Soichiro Honda και ο ιδρυτής της Toyota Motor Corporation κ. Kiichiro Toyoda.

Ο πρόεδρος Chung έχει επίσης τιμηθεί στο Automotive Hall of Fame με το Distinguished Service Citation Award για το 2001. Σύμφωνα με το Automotive Hall of Fame, ο κ. Chung έχει πιστωθεί με την επιτυχία του Hyundai Motor Group. Η κληρονομιά του είναι ισοδύναμη με άλλων θρύλων της βιομηχανίας που ίδρυσαν και οδήγησαν εταιρείες αυτοκινήτων στην παγκόσμια ανάπτυξη και φήμη. Υπό την ηγεσία του η Hyundai έγινε η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας και το Hyundai Motor Group η 5η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο.

Δείτε ακόμη:

Τα πρώτα σκίτσα του νέου Hyundai i20