Η νέα BMW M5 στο Need for Speed Payback

Από το φθινόπωρο κιόλας, οι φίλοι των racing games θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τη νέα BMW M5, πολύ πριν αυτή κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2018. Κι αυτό γιατί η BMW συνεργάζεται με την Electronic Arts και βάζει τη M5 στο νέο video game Need for Speed Payback.
Το Need for Speed Payback είναι το νέο blockbuster δράσης με συναρπαστικές σκηνές οδήγησης που θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο σε κονσόλες και PC. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η BMW αποκαλύπτει ένα αυτοκίνητο από την πλατφόρμα ενός videogame, παρουσιάζοντας τη νέα BMW M5 στο gamescom, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση διαδραστικών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Οι παίκτες του Need for Speed Payback θα είναι από τους πρώτους που θα βιώσουν τις δυνατότητες του νέου συστήματος M xDrive AWD, διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης και το ποικιλόμορφο τοπίο της Fortune Valley.
Θυμίζουμε ότι η νέα BMW M5 αποδίδει 600 hp και μέγιστη ροπή 750 Nm, ενώ διαθέτει το νέο M xDrive, το πιο ενεργό σύστημα τετρακίνησης που έχει εμφανιστεί ποτέ στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων.

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα BMW M5 εδώ.

Θυμίζουμε πως ψηφιακό ντεμπούτο μέσα από το Need for Speed είχε κάνει και η BMW M2, πίσω στο 2015, ενώ BMW Group και Need for Speed μοιράζονται μία μακροχρόνια παράδοση. Ήδη το 1999, η BMW M5 είχε παίξει στο πρώτο Need for Speed. Από τότε, η BMW θεωρείται κομμάτι της ιστορίας της σειράς NFS. Ας θυμηθούμε τη BMW M3 στο Need for Speed Most Wanted του 2005, τη BMW M3 GTR στο Need for Speed Shift το 2009 και πολυάριθμες ακόμα εμφανίσεις των BMW M4, M6 και όχι μόνο.
Tο Need for Speed Payback θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 10 Νοεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4, και Origin για PC. Οι ιδιοκτήτες της έκδοσης Need for Speed Payback Deluxe Edition θα έχουν την προνομιακή τους πρόσβαση κατά τρεις ημέρες νωρίτερα, από την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου.
Πρεμιέρα της νέας BMW M5 στο Need for Speed Payback.