Born to be Wild: Γεννητούρια μέσα σε μία Mustang

Ο μικρός David γεννήθηκε στο δεξί κάθισμα μιας Ford Mustang Mach-E στο δρόμο προς το μαιευτήριο!

Όταν ξεκίνησαν οι συσπάσεις τοκετού για την έγκυο Christine Vigsted, η ίδια και ο σύζυγός της Jens θεώρησαν ότι είχαν άφθονο χρόνο μπροστά τους για να πάνε στο μαιευτήριο. Άλλωστε, όταν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Thomas, η διαδικασία τοκετού διήρκεσε 48 ολόκληρες ώρες. Αλλά παρά το γεγονός ότι αναχώρησαν έγκαιρα για το μαιευτήριο με το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, μία Ford Mustang Mach‑E, τα νερά της Christine έσπασαν λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησαν.

Ο Jens σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου – και με λίγη εξ αποστάσεως βοήθεια από τη μαία του ζευγαριού – κατάφερε να ξεγεννήσει το δεύτερο μωρό της οικογένειας, που θα πάρει το όνομα David. «Η διαδικασία του τοκετού μέσα στο αυτοκίνητο εξελίχθηκε θαυμάσια» δήλωσε η Christine, από το Ringsted της Δανίας. «Εάν ήταν το πρώτο μας παιδί πιθανόν να το είχαμε χειριστεί διαφορετικά, αλλά ήταν μία πραγματικά όμορφη εμπειρία.»

Η Ford έχει τη χαρά να επιβεβαιώσει ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται μέσα σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας. «Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξαντλώντας όλα τα ενδεχόμενα στις δοκιμές, αλλά ειλικρινά, ένας τοκετός στο κάθισμα του συνοδηγού δεν περιλαμβάνεται στο στάνταρ πρόγραμμα δοκιμών μας» δήλωσε χαριτολογώντας ο Jim Farley, president & CEO της Ford.