Βραβεία σχεδιασμού στα Hyundai i30 Fastback και Kona

Τα νέα Hyundai i30 Fastback και Kona βραβεύτηκαν για τη σχεδίαση τους με το iF Design Award 2018. Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, αφού πρακτικά μιλάμε για τα εντυπωσιακότερα μοντέλα της γκάμας Hyundai.

Hyundai i30 Fastback

Η Hyundai Motor πέτυχε μια ακόμη διεθνή διάκριση, αυτή τη φορά με δύο βραβεία σχεδιασμού (iF Design). Τα i30 Fastback και Kona κέρδισαν το πρώτο βραβείο της κατηγορίας Product Design για την κομψή και εκφραστική εμφάνιση τους.

Hyundai i30 Fastback

Το Hyundai i30 Fastback συνδυάζει το πνεύμα ενός αθλητικού κουπέ και την άνεση στην καθημερινότητα. Διαθέτοντας χαρισματική σχεδίαση, είναι αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της οικογένειας του i30. Η εκλεπτυσμένη σιλουέτα του διαθέτει δυναμικές σπορ coupe διαστάσεις που δημιουργούνται από μια κομψή κεκλιμένη γραμμή οροφής και ένα μακρύ καπό. Αυτή η μοναδική σχεδιαστική γραμμή επιτυγχάνεται με μια χαμηλωμένη οροφή που δεν επιφέρει συμβιβασμούς στην πρακτικότητα.

Η οικογένεια του i30 περιλαμβάνει σήμερα τa i30 hatchback, i30 Fastback, i30N και i30 Tourer (Wagon).

Hyundai Kona

Το ολοκαίνουργιο Kona είναι το πρώτο μικρό SUV της μάρκας, που αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων πελατών. Χαρακτηρίζεται από την Cascading Grille, την σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai καθώς και τους διπλούς προβολείς πάνω από τα φώτα ημέρας LED. Η εξωτερική σχεδίαση του Kona είναι προοδευτική, κομψή και εκλεπτυσμένη.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει την εξωτερική του εμφάνιση, με λείες επιφάνειες στο επάνω μέρος του πίνακα των οργάνων δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες να προσαρμόσουν το δικό τους στυλ με διαφορετικά χρώματα όπως πορτοκαλί, lime και κόκκινο. Ο χρωματισμός του εσωτερικού τόνου συνεχίζεται στις ζώνες ασφαλείας, στοιχείο που διαθέτει μόνο το Kona στην κατηγορία του.

Hyundai Kona