Το Citroen C5 Aircross ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις

Citroen C5 Aircross

Μόλις 6 μήνες μετά από το επίσημο λανσάρισμα του, το Citroën C5 Aircross έχει ήδη πάνω από 50.000 πωλήσεις! Επίδοση ρεκόρ για τη μάρκα, καθώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να είναι το τρίτο πιο εμπορικό μοντέλο της γκάμας επιβατικών αυτοκινήτων της κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους (μετά τα C3 και C3 Aircross). Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, τα SUV της Citroën (C3 Aircross & C5 Aircross) αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ¼ των πωλήσεων της μάρκας παγκοσμίως.

Αυτή η εμπορική επιτυχία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία της Citroën, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη αύξηση ανάμεσα στις 12 κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη από την αρχή του έτους. Το C5 Aircross επιβεβαιώνει την δυναμική του, βασιζόμενο στην μοναδική άνεση που προσφέρει, το ποιοτικό εσωτερικό, καθώς και τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Η Citroën βασιζόμενη στις έρευνες που έχουν γίνει σε πελάτες της κατηγορίας C-SUV, δημιούργησε το μοντέλο δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις στις βασικές ανάγκες των κατόχων αυτής της ιδιαίτερα αναπτυσσόμενης κατηγορίας. Το C5 Aircross έχει τη μοναδική συνταγή επιτυχίας, καθώς απαντά στους λόγους που οι κάτοχοι αυτοκινήτων της κατηγορίας θεωρούν ως αδύνατα σημεία όπως η άνεση, η ευρυχωρία και η προσαρμοστικότητα.

Διαβάστε τη δοκιμή του Citroen C5 Aircross: