Νέο Continental SportContact 7

Continental SportContact 7

Το SportContact 7 θα διατίθεται σύντομα σε ευρεία γκάμα, για πολλά σπορ αυτοκίνητα και νέες τεχνολογίες, για ασφαλή οδήγηση, απόλαυση και σημαντική αντοχή στη φθορά.

Με το SportContact 7, η Continental διαθέτει τώρα ένα νέο ελαστικό υψηλών επιδόσεων για σπορ αυτοκίνητα. Από περίπου τις αρχές του 2022 στην Ελλάδα, θα διατίθενται σταδιακά έως και 42 προϊόντα συνολικά, σε διαστάσεις από 19 έως 23 ίντσες, ενώ η γκάμα παράδοσης θα διευρυνθεί κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Το SportContact 7 είναι ο διάδοχος του δοκιμασμένου σπορ ελαστικού SportContact 6. Από την έναρξη των πωλήσεων πριν από έξι χρόνια, το SportContact 6 έχει λάβει κορυφαίες συστάσεις και διακρίσεις. Κορυφαίοι Ευρωπαίοι κατασκευαστές οχημάτων εμπιστεύονται τα προϊόντα της οικογένειας SportContact, ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στα οχήματά τους.

Continental SportContact 7Τώρα, με το SportContact 7 η Continental υπόσχεται κατά 10% καλύτερες επιδόσεις στην πίστα, κατά 8% μειωμένες αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα, κατά 6% μειωμένες σε στεγνό, και κατά 17% μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά.

Το SportContact 7 εξελίχθηκε για αυτοκίνητα με σπορ χαρακτηριστικά μέχρι και για σούπερ σπορ αυτοκίνητα. Η γκάμα των οχημάτων που μπορούν να το φορέσουν είναι μεγάλη: η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, η σειρά RS της Audi και τα μοντέλα BMW M. Περιλαμβάνονται, επίσης, compact μοντέλα όπως το Ford Focus III RS ή το Mini Cooper S Clubman. Κατάλληλες διαστάσεις διατίθεται και για την Porsche 4 S GT αλλά και για διάφορα μοντέλα της AMG, της Lamborghini και της McLaren. Επίσης, έχουν προβλεφθεί διαστάσεις και για εξεζητημένα αυτοκίνητα, όπως το Brabus S 65 Rocket 900 Coupé.