Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης;

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας παρέλαβε το νέο του όχημα, ένα ηλεκτροκίνητο Volkswagen e-Golf, για τις μετακινήσεις του εντός και εκτός πόλης.

Επεκτείνοντας τη δυναμική παρουσία της στην ηλεκτροκίνηση, η Kosmocar προχώρησε στην παραχώρηση ενός Volkswagen e-Golf στο νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα. Το ηλεκτρικό πεντάθυρο hatchback, με αυτονομία σχεδόν 300 χιλιομέτρων και εκπομπή μηδενικών ρύπων κατά την κίνησή του, θα αποδειχθεί το ιδανικό μοντέλο για «πράσινη» μετακίνηση του Δήμαρχου στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και έξω από αυτή.

Η παράδοση του νέου e-Golf στον κ. Ζέρβα έγινε από τον κ. Θανάση Κονιστή, Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen. Ο ίδιος τόνισε:

Γνωρίζαμε για την ευαισθησία του νέου Δήμαρχου Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να παραχωρήσουμε στον κ. Ζέρβα ένα e-Golf για τις μετακινήσεις του. Θεωρούμε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση συμβάλλουμε και εμείς ως εταιρεία στη διάδοση μίας πιο οικολογικής αυτοκίνησης μέσα στις μεγαλουπόλεις.