Η DS Automobiles ενσωματώνει το ChatGPT στα μοντέλα της

Η DS Automobiles, ξεκινά μια επανάσταση στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας ενσωματώνοντας το πιο γνωστό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης (ChatGPT) στα μοντέλα της.

Με αυτή την καινοτομία, το ChatGPT συμπληρώνει πλέον τη συνηθισμένη αναγνώριση φυσικής ομιλίας σε όλα τα μοντέλα DS Automobiles που είναι εξοπλισμένα με το DS IRIS SYSTEM, προσφέροντας μια άνευ προηγουμένου σχέση με τα μοντέλα DS και καθιστώντας τα έναν πραγματικό σύντροφο, αφιερωμένο στη γαλλική τέχνη του ταξιδιού. Η ενσωμάτωση του ChatGPT συμπληρώνει την οδηγική εμπειρία της DS Automobiles καθώς και την γαλλική τέχνη του ταξιδιού με μια διάσταση υψηλής τεχνολογίας που δίνει απεριόριστες δυνατότητες.

H συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ξεκινά την πρώτη πιλοτική φάση σε 5 χώρες της Ευρώπης, προσφέροντας το ChatGPT στους πρώτους 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες με το DS IRIS SYSTEM στα DS 3, DS 4, DS 7 ή DS 9 με διάρκεια  έξι μηνών και χωρίς επιπλέον κόστος.

Για όσους δεν γνωρίζουν το ChatGPT και τις εφαρμογές του, πρακτικά μιλάμε για ένα παραγωγικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί γλωσσικά μοντέλα για την κατανόηση και τη δημιουργία μιας φυσικής και ρευστής αλληλεπίδρασης. Το σύστημα μαθαίνει από τεράστιες ποσότητες δεδομένων και μπορεί να απαντήσει σε μια εντυπωσιακή ποικιλία ερωτήσεων και να παρέχει ακριβείς και σχετικές πληροφορίες.