Άνοιξε το πρώτο DS Store στην Ελλάδα

Ds Store Athens

Ο Όμιλος Συγγελίδη, πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου DS STORE στην Ελλάδα, την περασμένη εβδομάδα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο νέο κατάστημα, στη Λεωφόρο Κηφισίας 240-242 στο Χαλάνδρι. Το παρόν έδωσαν ο Β’ Σύμβουλος – Γενικός Γραμματέας της Πρεσβείας της Γαλλίας, κ. Antoine Chambon, η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού, κα. Μέρω Κεσσεσίογλου, καθώς και στελέχη από τη DS Automobiles στη Γαλλία (Groupe PSA, Peugeot-Citroen-DS Automobiles-Opel), κ.κ. Nuno Coutinho, Vice President Sales Performance and Pricing και Bernard Dantec, Project Design Director DS Automobiles.

Στο opening party βρέθηκε ακόμα πλήθος κόσμου από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, όπως ο αγαπημένος καλλιτέχνης και λάτρης της DS Automobiles, κ. Αντώνης Ρέμος, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, κ. Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης κ. Αντώνης Κοκκινάκης, καθώς και φίλοι και συνεργάτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα σύγχρονα μοντέλα της εταιρίας που χαρακτηρίζονται από δυναμισμό, πολυτέλεια και προηγμένη τεχνολογία.

Ds Store Athens

Το νέο κατάστημα εγκαινίασε ο κ. Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer (COO), ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

Ο Όμιλος Συγγελίδη κι εγώ προσωπικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έλευση του νέου μοντέλου DS 3 CROSSBACK στην ελληνική αγορά, αλλά και την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος DS στην Ελλάδα, ενός χώρου «στολίδι» που θα φιλοξενεί τα χαρισματικά αυτοκίνητα της DS Automobiles.

Σε έναν χώρο μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης, που αντανακλά κομψότητα, φινέτσα και avant garde στοιχεία της γαλλικής αυτοκίνησης, το νέο κατάστημα της DS στην Αθήνα έχει στόχο να παρέχει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση με εξειδίκευση και φροντίδα προς τους πελάτες του.  Η Έκθεση φιλοξενεί επίσης πλούσια γκάμα αξεσουάρ και merchandising, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες της μια μοναδική εμπειρία DS Virtual Vision των αυτοκινήτων και τη δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της DS.