Νέα εποχή για τις ECOCAR & ECO//SUN

ecocar

Η ECO//SUN και τα ηλεκτρικά οχήματα ECOCAR γυρίζουν σελίδα και εισέρχονται σε μια νέα εποχή, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις τους στη Θεσσαλονίκη.

Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, η εταιρία μεταφέρθηκε σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, στην ευρύτερη περιοχή του Αεροδρομίου «Μακεδονία», στο 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας. Στις νέες  εγκαταστάσεις λειτουργούν και όλες οι υπηρεσίες της ECO//SUN (τεχνικό & εμπορικό τμήμα, λογιστήριο και logistics), ενώ στεγάζεται και ένα σύγχρονο συνεργείο επισκευής ηλεκτρικών οχημάτων ecocar, το τμήμα ανταλλακτικών και βεβαίως σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν καινούργια και μεταχειρισμένα οχήματα, ανάμεσα στα οποία βεβαίως και το νέο Pocco.

Θυμίζουμε ότι το Pocco είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e, τα γνωστά δηλαδή microcars. Με μήκος στα 3,015 μέτρα χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα ισχύος 10 kW και μπαταρία Li-ion 9,2 kWh. Η τελική ταχύτητα του Pocco είναι τα 90 km/h, ενώ προσφέρει αυτονομία έως 150 χλμ. Μάλιστα, το μοντέλο διαθέτει ABS EBD, ενώ διαθέτει και υψηλό επίπεδό εξοπλισμού, λειτουργικότητας και άνεσης σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα οχήματα της κατηγορίας.

Δες τη δοκιμή του Pocco