Η γκάμα οχημάτων της ECOCAR εμπλουτίζεται με δύο νέα μοντέλα που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα στα πλαίσια της 87ης ΔΕΘ.

Η ελληνική εταιρεία ECOCAR υποδέχεται δύο καινούρια μοντέλα στη γκάμα της. Τα νέα W300 & G300 βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη και κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!

Πρόκειται για δύο 100% ηλεκτρικά οχήματα μικροκινητικότητας, που προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα γκάμα της ECOCAR, μαζί με τα City, Pocco και τα αμιγώς επαγγελματικά ECOCAR Van και Pickup. Τα νέα W300 και G300 είναι άμεσα διαθέσιμα στη χώρα μας και βεβαίως επωφελούνται από την επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, με επιστροφή 3.000 ευρώ.

Και τα δύο νέα μοντέλα είναι αντίστοιχων διαστάσεων με μήκος στα 2,91 μέτρα, είναι και τα δύο ηλεκτρικά και χρησιμοποιούν μπαταρία λιθίου από 9,2 έως 16,8 kWh χωρητικότητα, ανάλογα με την έκδοση. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 15 ίππων με ροπή 85 Nm για το W300 και 100 Nm για το G300. Και τα δύο έχουν τελική ταχύτητα που περιορίζεται στα 90 km/h σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία γι αυτού του τύπου οχήματα. Η ηλεκτρική αυτονομία είναι από 122 έως 220 χλμ, ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Ωστόσο, αυτό που καθιστά και τα δύο μοντέλα αρκετά ελκυστικά, είναι η φρέσκια σχεδίαση τους και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Είναι από τα ποιοτικότερα μοντέλα στην κατηγορία των microcars, προσφέροντας πρωτοφανείς ανέσεις για την κατηγορία όπως επιλέξιμα προγράμματα οδήγησης (Normal/Sport), κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, σύστημα “Find My Car”, ηλεκτρικά παράθυρα, ψηφιακό πίνακα οργάνων και ψηφιακή οθόνη  infotainment 9” (στο G300), αισθητήρες παρκαρίσματος, ραδιόφωνο, Bluetooth, έλεγχο πίεσης ελαστικών και πολλά ακόμη.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι δύο για το ECOCAR W300 (Line και Premium), ενώ το G300 διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Line, Premium και Executive η οποία έχει και τη μεγαλύτερη μπαταρία 16,8 kWh. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τρία για το W300 (λευκό, πράσινο, μπλε) και τέσσερα για το G300 (λευκό, πράσινο, μπλε, ροζ).

Τέλος, οι τιμές ξεκινούν από 12.250 ευρώ και για τα δύο μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου της κρατικής επιδότησης (-3.000 ευρώ).