Η Αυτοκίνηση 2021, η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 23-31 Οκτωβρίου, στο Metropolitan expo της Αθήνας.

Από το 1996, η έκθεση Αυτοκίνηση δίνει τον παλμό στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο θεσμό του χώρου. Η Αυτοκίνηση 2021 θα είναι μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών, που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να υποδεχτεί πάνω από 120.000 επισκέπτες και να αναδείξει την Ελλάδα σε ένα future innovative hub οχημάτων. Μεγάλες εταιρείες του κλάδου, λάτρεις του αυτοκινήτου και φυσικά επαγγελματίες επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική avant-garde εμπειρία.

Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, τεχνολογίες του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, οικολογική μετακίνηση, όλες οι εξελίξεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και μια ολιστική προσέγγιση της κινητικότητας θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της Αυτοκίνησης 2021.

Ο υπερσύγχρονος χώρος που θα φιλοξενηθεί η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εταιρειών του κλάδου με την εγκατάσταση θεματικών περιπτέρων, ενώ θα παρέχεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα προγραμματισμένων συναντήσεων, ώστε να διευρύνουν το φάσμα των συνεργασιών τους.

Η παράλληλη διοργάνωση μεγάλου συνεδρίου με διακεκριμένους ομιλητές, στελεχών της βιομηχανίας του αυτοκινήτου καθώς επίσης και η διεξαγωγή ημερίδων – παρουσιάσεων και φυσικά test drives σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εκθέτες θα παίξουν κομβικό ρόλο στη διεξαγωγή της έκθεσης. Η μετακίνηση, η εξέλιξή της, η προοπτική της στο μέλλον, η σύνδεσή της με την οικονομία και την οικολογία αποτελεί έμπνευση και πάθος για την ομάδα της Αυτοκίνησης expo.