Έκθεση Αυτοκίνηση 2021: Αλλαγή ημερομηνίας

Η παγκόσμια έλλειψη σε ημιαγωγούς και οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται παγκοσμίως στις παραδόσεις καινούριων αυτοκινήτων οδήγησε τους διοργανωτές στη μετάθεση της έκθεσης “Αυτοκίνηση” για το Μάιο του 2022.

Η πολυαναμενόμενη έκθεση αυτοκινήτου “ΑUTOKINHΣΗ Anytime” που ήταν προγραμματισμένη για τος 23-31 Οκτωβρίου 2021 αλλάζει ημερομηνία. Έτσι μετά τη σχετική απόφαση, μετατίθεται για τον Μάιο του 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, στο Metropolitan Expo της Αττικής.

Η αλλαγή ημερομηνίας και μεταφορά γίνεται κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας. Βασικός λόγος είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων. Γεγονός που δεν θα επέτρεπε αυτό το χρονικό διάστημα την παρουσίαση των νέων μοντέλων και το κλείσιμο πολλών νέων παραγγελιών των αυτοκινήτων.

H έκθεση «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» κάθε χρόνο φιλοξενεί πρεμιέρες μοντέλων του σήμερα και του αύριο. Κατά τη διάρκειά της διεξάγονται μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως events σε συνεργασία με εταιρείες κολοσσούς του κλάδου, test-drives νέων μοντέλων, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα εξαιρετικά δομημένο συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς. Στόχος της έκθεσης είναι να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών εκδηλώσεων , έχοντας πάντα στο επίκεντρό της τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Πλέον το ραντεβού ανανεώνεται για τον Μάιο του 2022.