Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018

Η έκθεση Αυτοκίνηση 2018 στην Ελλάδα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους των τεσσάρων τροχών και τους λάτρεις της τεχνολογίας και της εξέλιξης.

Αυτοκίνηση 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η έκθεση “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018”, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο πρ. Δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας).

Αξίζει να τονισθεί, το ρεκόρ που σημειώθηκε στη προσέλευση των επισκεπτών. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 95.000. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές ρεκόρ για την ελληνική έκθεση από την εποχή κρίσης και ύφεσης που επιβεβαιώνει την αγάπη του Έλληνα για το αυτοκίνητο. Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας της φετινής διοργάνωσης είναι και οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των αυτοκινητοβιομηχανιών, μέλη του ΣΕΑΑ, εξασφάλισαν σημαντικό αριθμό παραγγελιών, που θα υλοποιηθούν στις αρχές του 2019, μόλις το επιτρέψει η διαθεσιμότητα των επιλεγμένων μοντέλων και εκδόσεων. Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του After Market και της συντήρησης του αυτοκινήτου.

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση», συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα και οι διοργανωτές ξεκίνησαν την προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το 2019.