Έκθεση “Αυτοκίνηση 2018” στις 10-18 Νοεμβρίου

Είναι επίσημο! Στις 10-18 Νοεμβρίου 2018, το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας) υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά την έκθεση "Αυτοκίνηση".

Έκθεση Αυτοκίνηση

Η φετινή έκθεση “Αυτοκίνηση” παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν όλα τα καινούργια μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, καθώς και όσα πρόκειται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή έκθεση του Παρισίου στις 4-14 Οκτωβρίου.

Την “Αυτοκίνηση” αγκαλιάζουν οι Έλληνες εισαγωγείς-αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.), ενώ η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για φέτος θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των Test Drive και παράλληλα θα προστεθούν 2.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται ακόμη να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία “Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας”. Μία ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού.