Τρίμηνη δωρεάν επέκταση εγγύησης σε Volkswagen-Audi-Skoda

Η Kosmocar, προσφέρει τρίμηνη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης σε μοντέλα Volkswagen, Audi και Skoda, για τις περιπτώσεις που αυτή έχει λήξει ή λήγει μεταξύ 1 Μαρτίου και 31 Μαΐου 2020.

Τρίμηνη και χωρίς χρέωση επέκταση εγγύησης στους πελάτες των Volkswagen, Audi και Skoda, προσφέρει η εισαγωγική εταιρία Kosmocar. Η επέκταση ισχύει για οχήματα των οποίων η εγγύηση νέου αυτοκινήτου ή η επέκταση εργοστασιακής εγγύησης, έληξε ή πρόκειται να λήξει εντός του χρονικού διαστήματος 1 Μαρτίου – 31 Μαΐου 2020. Η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης έρχεται να αναγνωρίσει τις αντικειμενικές δυσκολίες πολλών πελατών, που δεν ήταν ή ακόμα δεν είναι σε θέση να επισκεφθούν έναν επίσημο συνεργάτη Service των μαρκών Volkswagen, Audi και Skoda, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Η επιπλέον περίοδος επέκτασης ολοκληρώνεται τρεις μήνες μετά τη λήξη της αρχικής εγγύησης ή της επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης. Συνεπώς, για ένα αυτοκίνητο που η αρχική του εγγύηση έληγε στις 31 Μαΐου 2020, αυτή θα επεκταθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020. Η τρίμηνη επέκταση εγγύησης δεν έχει κάποια επίπτωση στον περιορισμό χιλιομέτρων που συνδυάζεται με την εγγύηση καινούργιου μοντέλου ή της αρχικής επέκτασης εγγύησης, με τον περιορισμό χιλιομέτρων να παραμένει αμετάβλητος. Σε περίπτωση αλληλοεπικάλυψης μεταξύ της τρίμηνης επιπλέον δωρεάν εγγύησης που δίδεται τώρα και της έναρξης της αρχικής επέκτασης εγγύησης, η έναρξη της τελευταίας θα αναβληθεί για τρεις μήνες, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.