Νέες επετειακές εκδόσεις Jeep για τα 80 της χρόνια

Jeep Renegade

To 2021 η Jeep θα γιορτάσει τα 80α της γενέθλια και θα λανσάρει μια σειρά από επετειακές εκδόσεις για τη γκάμα των SUV της.

To 2021 θα είναι μια ειδική χρονιά για τη Jeep, αφού θα γιορτάσει τα 80α της γενέθλια. Ο θρύλος ξεκίνησε το 1941 με το Willys MB, το πρώτο όχημα 4×4 μαζικής παραγωγής. Συνεχίστηκε το 1949 με το λανσάρισμα του τετρακίνητου Willys Wagon που αποτελεί και το πρώτο SUV στον κόσμο.

Στην Ευρώπη οι εορτασμοί για την 80η επέτειο θα διεξαχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021. Η επέτειος αυτή θα τιμηθεί και μέσω της παρουσίασης της ειδικής σειράς μοντέλων 80th Anniversary. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο αμάξωμα και στην καμπίνα και αναμένεται να λανσαριστούν στις αρχές του 2021.

Με την είσοδο στην 8η δεκαετία της ιστορίας της, η Jeep περνά σε μια νέα φάση. Η διάθεση των νέων Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, αλλά και η παρουσίαση του νέου Jeep Wrangler 4xe τονίζουν τη δέσμευση της εταιρείας προς την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Στα επόμενα χρόνια εξηλεκτρισμένες επιλογές θα υπάρχουν σε όλη τη γκάμα SUV της Jeep και θα ξεχωρίζουν από το λογότυπο 4xe.