Η EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα

Euro Repar

Η εταιρία EURO REPAR CAR SERVICE ανήκει στo Group PSA και αποτελείται σήμερα ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο με περισσότερα πάνω από 4.000 συνεργεία. Στρατηγικός στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2021 να αποτελείται από10.000 συνεργεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φιλοσοφία της εταιρίας συνοψίζεται στην εξής φράση:

Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους.

Τα συνεργεία του δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE ικανοπoιούν πλήρως τους πελάτες εκείνους που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρις συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα συνεργεία του δικτύου προσφέρουν:

  • Συντήρηση και επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων
  • Διετή εγγύηση στα ανταλλακτικά και στην εργασία
  • Σχέση ποιότητας / τιμής με το μεγαλύτερο όφελος σε όλη την Ελληνική αγορά
  • Πληρέσταση και άμεσα διαθέσιμη γκάμα ανταλλακτικών με πιστοποιημένες προδιαγραφές
  • Διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA

Την επένδυση και ανάπτυξη της EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, όντας μια απο τις κορυφαίες χώρες-εισαγωγείς του Group PSA. Στόχος της εταιρίας είναι μέχρι τα τέλη του 2021 το δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE της Ελλάδας να αποτελείται από περισσότερα απο 100 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης προσφέροντας έτσι πανελλαδική κάλυψη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.eurorepar.gr.