Η F1aXion στηρίζει τους πυρόπληκτους με φιλανθρωπικό αγώνα

Μετά τις συγκλονιστικές εικόνες των πυρκαγιών του Αυγούστου σε όλη την Ελλάδα, η F1aXion κι ο Αριστοτέλης Βασιλάκος, Head of Vehicle & Handling R&D στην Kunos Simulazioni, διοργανώνουν έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη στήριξη των πυρόπληκτων και των εθελοντών πυροσβεστών.

Εύβοια, Αττική και Ηλεία δοκιμάστηκαν σκληρά από τις πυρκαγιές του Αυγούστου. Εκατοντάδες χιλιάδες εκτάσεις γης, σπίτια και περιουσίες χάθηκαν στο πέρασμα της φωτιάς. Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο, και ό,τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας, σημαίνει πολλά.

Για αυτόν τον λόγο, η F1aXion, το ελληνικό πρωτάθλημα αγώνων sim racing, και ο Αριστοτέλης Βασιλάκος, που εργάζεται στην Kunos Simulazioni ως Head of Vehicle & Handling R&D, ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν αγώνα με στόχο τη συλλογή χρημάτων για αυτόν τον σκοπό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και οι δωρεές θα μπορέσουν να γίνουν μέσω PayPal στο Streamlabs, όπου και θα είναι ορατές προς τον θεατή σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα.

Τα χρήματα θα διατεθούν στην Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών.

Σχετικά με τον αγώνα:

Το πρώτο από αυτά, που ελπίζουμε να είναι αρκετά Race For Each Other events, θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα στο κανάλι F1aXionTV στο YouTube να αρχίζει στις 20:00. Η διάρκεια του αγώνα θα είναι 4 ώρες, και θα λάβει χώρα στην πίστα του Nurburgring με αγωνιστικά αυτοκίνητα κατηγορίας GT3. Στον αγώνα θα λάβουν μέρος τα πλέον γνωστά ονόματα του ελληνικού και διεθνούς simracing καθώς και Έλληνες αλλά και ξένοι οδηγοί πραγματικών αγώνων συμπεριλαμβανομένων των Πάνο Κύρκο και Alex Cascatau, μεταξύ άλλων.

Αν θέλετε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή ως αγωνιζόμενοι, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ.

Οι άνθρωποι χρειάζονται τους άλλους ανθρώπους, και μπορούμε να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, τώρα που η ανάγκη τους για βοήθεια είναι τεράστια. Ας τρέξουμε ο ένας για τον άλλον!