Μια μέρα οδηγώντας Alfa Romeo, Fiat και Jeep

H FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου σε εκδήλωση στη βόρεια Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε πληθώρα μοντέλων Fiat, Alfa Romeo και Jeep.

Καλεσμένοι της FCA Greece οδηγήσαμε μοντέλα της Fiat, Alfa Romeo αλλά και Jeep, στα πλαίσια μιας ειδικής δημοσιογραφικής παρουσίασης στη βόρεια Ελλάδα. Στη διάθεσή μας ήταν τα Fiat 500X και 500L, οι Alfa Romeo Stelvio και Giulia Veloce, αλλά και δύο εκδόσεις του Jeep Compass.

Η Fiat Chrysler Automobiles αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας σήμερα, με 11 μάρκες αυτοκινήτων και μια σειρά εταιρειών που ειδικεύονται στη ψηφιακή τεχνολογία, τον αυτοματισμό, την επεξεργασία πρώτων υλών, τις υπηρεσίες After Sales, αλλά και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου. Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional στη χώρα μας, διατηρώντας διαχρονικά υψηλά μερίδια στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Από τις 15 Απριλίου 2019, η FCA Greece εκπροσωπεί και τη μάρκα Jeep, συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Η ένταξη της Jeep έρχεται να ενισχύσει την παρουσία της και παράλληλα να συμπληρώσει τη γκάμα διαθέσιμων επιλογών για τους υποψήφιους αγοραστές. Παράλληλα η συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική παρουσία μεταξύ των μαρκών της FCA αποτελεί στρατηγική επιλογή του ομίλου, με κάθε μάρκα -σύμφωνα με το χαρακτήρα της- να εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών δημιουργώντας μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιλογών.

Δείτε ακόμη: