Έκθεση Αυτοκίνηση: Abarth, Alfa Romeo, Fiat

Η FCA Greece συμμετέχει με τις μάρκες Fiat, Fiat Professional, Abarth και Alfa Romeo στην έκθεση “Αυτοκίνηση Fisikon 2017”, που πραγματοποιείται έως 19 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στους χώρους του πρώην δυτικού αεροδρομίου Ελληνικού.
Η καρδιά του “La Mechanica delle Emozioni” χτυπά δυνατά στην “Αυτοκίνηση”, όπου η Stelvio έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo μαγνητίζει τα βλέμματα. Δίπλα της, η Giulia και η Giulietta στην έκδοση Veloce, την καλύτερη έκφραση του σπορ χαρακτήρα της νέας Giulietta.
Παράλληλα, πλήθος μοντέλων της Fiat δίνουν παρών στην έκθεση, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το μικρό “πράσινο” Panda CNG, το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής με CNG (φυσικό αέριο), το οποίο από το 2007 αποτελεί best seller στην Ευρώπη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, η FCA κατέχει ηγετική θέση ηγετική θέση στην Ευρώπη στην πώληση οχημάτων διπλού καυσίμου (βενζίνη/φυσικό αέριο) τα τελευταία 20 χρόνια.
Μόνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο πλαίσιο της χρυσής χορηγίας, το Fisikon προσφέρει στους επισκέπτες το «Green Bonus FISIKON», δηλαδή ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα για την FCA, η έκπτωση ισχύει εκτός από το παρόν στην έκθεση Panda CNG, και για τα υπόλοιπα μοντέλα με φυσικό αέριο που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, Fiorino).
Σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα μοντέλα της Fiat βρίσκεται και η ανανεωμένη πρόταση για τους οικογενειάρχες, το 500L. Τη γκάμα της Fiat ολοκληρώνουν η οικογένεια Tipo, το 500 Mirror, το 500X S-Design και βεβαίως το 124 Spider.
Για τους λάτρεις των επιδόσεων στην έκθεση βρίσκεται και το «καυτό» Abarth 595.

Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε το Abarth 595 Competizione