Η Fiat Κουμαντζιάς Α.Ε. παρουσιάζει τη νέα εποχή του mobility

Δυναμική είναι η παρουσία της Κουμαντζιάς Α.Ε. στη Θεσσαλονίκης με δύο ξεχωριστά ηλεκτρικά οχήματα στο χώρο της στοάς του Notos Galleries, από τις 8 έως και τις 14 Φεβρουαρίου.

Για πρώτη φορά, το ηλεκτρικό Fiat 500 συνοδεύεται από το εντυπωσιακό ηλεκτρικό πατίνι i-ride που σχεδιάστηκε από το Centro Stile FIAT. Τα δύο ηλεκτρικά οχήματα βρίσκονται σε κοινή θέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετέχει και σε ένα ενδιαφέρον Giveaway.

Από τις 8 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, στη στοά του Notos Galleries στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται το αμιγώς ηλεκτρικό 500 (RED). Δίπλα του είναι το i-ride, ένα καινοτόμο ηλεκτρικό πατίνι σχεδιασμένο από το Centro Stile FIAT, το οποίο αποτελεί την πρόταση της Ιταλικής μάρκας για το micro-mobility. Ειδικότερα οι εκδόσεις (RED) των 500 και i-ride που παρουσιάζονται από την Κουμαντζιάς Α.Ε. συμβάλλουν και στην καταπολέμηση των πανδημιών μέσω της συνεργασίας της FIAT με τον φιλανθρωπικό οργανισμό (RED) που ίδρυσε ο δημοφιλής μουσικός Bono.

Η οικογένεια FIAT (500) RED διαθέσιμη στην Ελλάδα

Αντιλαμβανόμενη την ολιστική προσέγγιση της FIAT προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αλλά και τη συσχέτιση μεταξύ του ηλεκτρικού 500 και του i-ride, η Κουμαντζιάς Α.Ε. προσφέρει ως δώρο σε κάθε αγοραστή του νέου ηλεκτρικού 500, το i-ride, έτσι ώστε ο χρήστης να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της νέας εποχή του mobility από τη FIAT.

Εκτός όμως από τη γνωριμία με τα δύο καινοτόμα προϊόντα, η Κουμαντζιάς Α.Ε. επιφυλάσσει ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό με αφορμή και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με δώρο ένα 3ήμερο ταξίδι στο Πήλιο. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν και Test Drive με το ηλεκτρικό Fiat 500, προκειμένου να διαπιστώσουν στην πράξη τα όσα υπόσχεται το μοντέλο.

Και αν βρίσκεστε μακριά από τη Θεσσαλονίκη για μια πρώτης τάξεως εμπειρία, μπορείτε να δείτε τη δική μας δοκιμή του Fiat 500 παρακάτω:

Οδηγούμε το νέο και ηλεκτρικό Fiat 500e [+video]