Το Fiat Talento πλέον και με αυτόματο κιβώτιο DCT

Το επαγγελματικό Fiat Talento αποκτά και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) έξι σχέσεων και έρχεται στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2021.

Η εξέλιξη του Fiat Professional Talento συνεχίζεται με μια ακόμα τεχνολογική καινοτομία. Μετά την παρουσίαση του νέου 2λιτρου EcoJet κινητήρα, το μοντέλο αποκτά και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT έξι σχέσεων. Το νέο σύστημα μετάδοσης προσφέρει άνεση στις αστικές διαδρομές και συμβάλει στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Το Talentoδιατίθεται σε τρεις εκδόσεις, με 120 ίππους και 320Nm ροπής, με 145 ίππους και 350Nm ροπής και 170 ίππους και 380Nm ροπής. Με στόχο την παροχή υψηλής ροπής από τις χαμηλές στροφές, αλλά και τη μέγιστη οικονομία καυσίμου, όλες οι εκδόσεις του κινητήρα εφοδιάζονται με Turbo μεταβλητής γεωμετρίας. Παράλληλα με τα κινητήρια σύνολα, το Talento είναι εξίσου «δυνατό» και όσον αφορά στις δυνατότητες μεταφοράς φορτίου με το ωφέλιμο όγκο να διαμορφώνεται –ανάλογα με την έκδοση- από τα 5,2 έως και τα 8,6 κυβικά μέτρα. Αντίστοιχα εντυπωσιακό είναι και το ωφέλιμο βάρος που φτάνει τους 1,3 τόνους.