Ανάκληση Fiat Tipo sedan

Στην ανάκληση 251 Fiat Tipo sedan με αριθμό πλαισίου από 6Α81291 έως 6D54933, προχωρά η ιταλική φίρμα στη χώρα μας, γιατί στα εν λόγω αυτοκίνητα λόγω μιας ασυμφωνίας της στερέωσης και της προστασίας από πιθανή αποκοπή, μπορεί να παρατηρηθεί η παρεμβολή της καλωδίωσης του αερόσακου οδηγού στο τερματικό της καλωδίωσης του τιμονιού, με αποτέλεσμα να υπάρξει γδάρσιμο της καλωδίωσης.
Αυτό το γδάρσιμο μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και κατά συνέπεια την ακατάλληλη ενεργοποίηση του αερόσακου του τιμονιού. Ταυτόχρονα επιβάλλεται να ελεγχθεί σε μια παρτίδα αυτοκινήτων με αριθμό πλαισίου από 6Α81292 έως 6D54888 η προστασία του καλωδίου τροφοδοσίας του φίλτρου πετρελαίου.
Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων έχουν ενημερωθεί προκειμένου να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές αυτοκινήτων Fiat για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επεμβάσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ: 800 11 500 800.