Σε δημοπρασία το Focus RS

10 Ιουλίου 2009

Το Focus RS δε διατίθεται όπως τα υπόλοιπα μοντέλα Ford στην ελληνική αγορά, αλλά ούτε με τη μορφή παραγγελιών του προηγούμενου RS. Η Ford Motor Hellas δίνει σε όλους τη δυνατότητα να το αποκτήσουν μέσω κλειστών δημοπρασιών που διοργανώνονται από επίσημους εμπόρους Ford. Το επιπλέον ποσό που προκύπτει σε κάθε δημοπρασία, πέρα από τα 36.000 ευρώ της αρχικής τιμής του αυτοκινήτου, δεν εισπράττεται από τον επίσημο έμπορο της Ford, αλλά το κατατεθεί ο νικητής της κάθε δημοπρασίας σε έναν ή σε περισσότερους λογαριασμούς φιλανθρωπικών οργανισμών που βοηθούν παιδιά (Ζάνειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας & Αγωγής, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, Φίλοι Κοινωνικής Δραστηριότητας – Ανοιχτή Αγκαλιά, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας).

Οι δημοπρασίες θα διεξαχθούν σε συγκεκριμένους Επίσημους Εμπόρους της Ford, συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες και σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα γίνει σε Εμπόρους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από 20 έως και 31 Ιουλίου. Η δεύτερη φάση θα καλύψει όλη την Ελλάδα και θα ξεκινήσει από τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου.

Αν λοιπόν σχεδιάζατε να αγοράσετε ένα Focus RS, λάβετε υπόψη σας ότι η τιμή του πλέον διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζήτηση, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τη συλλεκτική αλλά και μεταπωλητική του αξία.

[Πηγή: Ford]